Weer een Lockdown

Geacht Klant,

Helaas, moeten wij wederom voor de kerst onze deuren sluiten tot en met 14 januari 2022.

Dit betekent dat alle afspraken die zijn gepland tot 15 januari komen te vervallen. Wij gaan zoals u van ons gewend bent contact met de klanten opnemen die een afspraak hadden staan. Aankomende dinsdag 21 december zullen wij beginnen met bellen in de volgorde zoals die gepland stond. Zorg daarom dat je bereikbaar bent, Want wij bellen ook anoniem.

Vanaf aanstaande dinsdag 21 december kunnen er weer producten en Colorkit@home besteld worden. Dit kun je telefonisch doorgeven via het nummer van de kapsalon of via info@haarstudiocorien.nl

Heeft u nog vragen of wilt u advies, daarvoor kunt u ook altijd bellen. De telefoon staat doorgeschakeld naar mijn prive-nummer. Neem ik niet gelijk de eerste keer op, probeer het later dan nog een keer.

Verder Hartelijk dank voor jullie steun, support maar vooral al jullie gezellige en gewaardeerde bezoekjes aan de salon afgelopen jaar. Ook ben ik ontzettend trots op mijn team, die zonder te klagen het hele jaar keihard heeft staan te knallen, ook gisteren. We hebben gedaan wat we konden. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Wij wensen jullie ondanks de lockdown mooie en gezonde feestdagen en graag tot volgend jaar.

Met hartelijke groet,

Haarstudio Corien