verlening tot 2 maart

Onbegrip. Onmacht. Oneerlijk. Onnodig. Onbegrijpelijk.

Allemaal gevoelens en uitingen die in een steeds sneller tempo voordringen om elkaar af te wisselen. Tegelijkertijd moeten we alsmaar proberen Begrip, Bezinning en Berusting op te brengen en Geduld, Goedkeuring en Goede wil te tonen. weer een verlenging!

En toch Moeten we positief blijven denken, Moeten we sterk blijven en Moeten we vooral hoop houden dat alles weer goed komt.

Helaas is de lockdown verlengd, ditmaal tot 2 Maart.

De afspraken tot 2 Maart komen bij deze te vervallen. De online agenda blijft gesloten en het is daarom niet mogelijk om een afspraak te maken. Als u een afspraak had na 14 december, Dan wordt u volgende week weer gebeld of wordt de voicemail ingesproken om de afspraak te verzetten. (Let op: Dit kan ook door een annoniem nummer zijn)

Na de volgende persconferentie 23 februari hoort u weer van ons. (stiekem hopen we eerder)

Verder staan wij de komende tijd nog steeds voor jullie klaar met advies, Colorkit@home en voor je favoriete producten. Aanstaande zaterdagmorgen 6 februari gaat Danielle een bezorgronde doen. Mocht u wat nodig hebben bel of mail voor vrijdagavond.

Mochten er vragen zijn horen we die graag, dit mag via de mail info@haarstudiocorien.nl of bel naar 038 45 44 535(telefoon is doorgeschakeld, neem ik de eerste keer niet op, probeer het later dan nog eens)

Wij missen jullie, jullie mooie verhalen, jullie haren mooi te maken, plezier maken met jullie, Binnenkort zien we elkaar weer!

Met hartelijke groet,

Haarstudio Corien