Trends

Trends in haarmode; haarlijn najaar/winter 2019/’20 

De parallelle evolutie van vrouwen en kunst heeft in de loop der tijd geleid tot een breed scala aan looks en designs-uitstekend in schoonheid, uiterlijk en vrouwelijkheid

Als je de evolutie van de kunst in de afgelopen decennia bekijkt, gaan diverse trends hand in hand met intellectuele en expressieve vrijheid. Het resultaat is een eindeloze variëteit aan eigentijdse ontwerpen in allerlei wereldwijde kunst.

 

Als we kijken naar de evolutie van vrouwen, is het gepast om te zeggen dat vrouwen erin geslaagd zijn hun stem te verheffen, op te vallen en meer dan ooit in de geschiedenis onafhankelijk te zijn. Geen beperkingen en limieten. Door deze grote ontwikkeling hebben vrouwen de vrijheid om te zeggen en te doen en zich te uiten zoals ze willen. Als gevolg van deze ontwikkeling zijn vrouwen tegenwoordig net zo divers in hun vorm, kleur, functie, vorm en uitdrukking als de moderne kunst zelf.  

TRINITY HAIRCARE

Deze begeleidende evolutie van vrouwen en kunst inspireerde het Europese artistieke team TRINITY Haircare om een veelzijdige, eclectische en mooie trend collectie te ontwikkelen die vrouwelijkheid bevat met sterke ontwerpelementen en functionaliteit met dynamische Kleurencombinaties.

Architectonische lijnen gecombineerd met felle kleuren, functioneel ontwerp gecombineerd met metallic effecten en (r) evolutionaire vormen gecombineerd met de mooiste looks en kapsels: de TRINITY Haircare European Artistic team heeft een nieuwe, creatieve benadering van EVOLUTION ART. , gevarieerde en modieuze trend collectie met futuristische elementen ontwikkelt die eruit ziet als een portaal dat overstroomt met kleuren in een andere dimensie…

HEREN TRENDS HAARMODE

TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor échte mannen!

Uniek zijn. Individualiteit. Niet willen aanpassen. Mannelijkheid. En dat allemaal met een onmiskenbare stijl.

Echt vakmanschap gecombineerd met passie, innovatie en de hoogste kwaliteit. Dat zijn kenmerken die je elke dag tegenkomt bij de kapsalons die met TAILOR’S Styling en Shaving werken. Het zijn ook waarden die de moderne man van vandaag vertegenwoordigen. Bij de man die het belangrijk vindt dat hij een verzorgd uiterlijk heeft. Haarstudio Corien werkt al een tijdje met TAILOR’S. Kom gerust langs om dit mooie product uit te proberen.

Tailormade – net als het handgemaakte pak uit een modeatelier. Zo is TAILOR’S ontwikkeld. Verzorgings- en stylingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de unieke behoeften van herenhaar en meer dan dat: ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit. Product- en merkontwerp die een modern, eigentijds gezicht geven aan de traditionele, eerlijke en ambachtelijke Barber-Shop-Style.

De wereld van de TAILOR’S producten maken op een onnavolgbare manier duidelijk dat als het TAILOR’S is, het iets voor échte mannen moet zijn!