Trends in haarmode

Haarlijn 2020

Het evenwicht van zijn

Ieder mens is uniek. Ieder individu heeft zijn of haar eigen kenmerken. Iedereen heeft zijn eigen gewoontes. We hebben allemaal onze verschillen, of het nu klein of groot is. Onderschat jezelf niet door jezelf met anderen te vergelijken. Het zijn onze verschillen die ons uniek maken. De balans van het zijn is een constante interne strijd die we moeten oppakken en waarmee we onszelf moeten confronteren.

En deze interne strijd kan van dag tot dag verschillen, afhankelijk van zoveel verschillende aspecten, zoals onze stemming, onze agenda voor de dag, de mensen die we ontmoeten en de druk die we onszelf geven om onze dagelijkse doelen te bereiken. Vrouwen zijn prachtige wezens, elk met hun eigen persoonlijkheid, kenmerken en uiterlijk. Elke vrouw is een godin, maar niet elke vrouw is zich hiervan bewust, wat jammer is.

Binnen deze trendcollectie probeerde het TRINITY haircare European Artistic Team 2 dingen te combineren: de balans van zijn en de omhelzing van je innerlijke godin. Voor deze collectie hebben we 6 soorten godinnen gekozen, elk met hun eigen karakteristiek en betekenis.

Omarm je innerlijke godin – die van dag tot dag kan verschillen, van stemming tot stemming, van moment tot moment – en dat kan zelfs een combinatie zijn van meerdere gevoelens, stemmingen of kenmerken tegelijkertijd!

Zoals het gezegde luidt: het is de binnenkant die telt! En dit is de essentie van onze NIEUWE trendcollectie voor zomer 2020: THE BALANCE OF BEING – OMHEL JE BINNEN GODIN!

____________________

____________________

HEREN TRENDS HAARMODE

TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor échte mannen!

Uniek zijn. Individualiteit. Niet willen aanpassen. Mannelijkheid. En dat allemaal met een onmiskenbare stijl.

Echt vakmanschap gecombineerd met passie, innovatie en de hoogste kwaliteit. Dat zijn kenmerken die je elke dag tegenkomt bij de kapsalons die met TAILOR’S Styling en Shaving werken. Het zijn ook waarden die de moderne man van vandaag vertegenwoordigen. Bij de man die het belangrijk vindt dat hij een verzorgd uiterlijk heeft. Haarstudio Corien werkt al een tijdje met TAILOR’S. Kom gerust langs om dit mooie product uit te proberen.

Tailormade – net als het handgemaakte pak uit een modeatelier. Zo is TAILOR’S ontwikkeld. Verzorgings- en stylingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de unieke behoeften van herenhaar en meer dan dat: ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit. Product- en merkontwerp die een modern, eigentijds gezicht geven aan de traditionele, eerlijke en ambachtelijke Barber-Shop-Style.

De wereld van de TAILOR’S producten maken op een onnavolgbare manier duidelijk dat als het TAILOR’S is, het iets voor échte mannen moet zijn!