Trends in haarmode

Haarlijn Herfst/Winter 2020/2021

Artistic Minimalistic

2020 – learning how to be more with less

Wat een jaar tot dusver! Wie had er gedacht dat 2020 zo zou verlopen. Laten we proberen om dit jaar zo positief mogelijk te benaderen, want positiviteit en leren van verschillende ervaringen zijn dingen die helpen om een heldere blik in de toekomst te krijgen.

Zou het niet mooi zijn dat mensen nu eindelijk een les leren uit datgene wat de wereld ons probeert te vertellen? Is het niet prachtig dat de natuur meer dan ooit tevoren aan het opbloeien is, dat de lucht schoner is dan de afgelopen jaren en dat mensen zich nog meer bewust worden van het milieu en hun eigen omgeving en omstandigheden.

Natuurtinten, combinaties van warme en koele tinten in één look, aarde tinten, subtiele kleurnuances, toon op toon kleuringen in combinatie met klassieke schoonheid kapsels, met een natuurlijke valling die tijdloos is: DAT is het totale gevoel voor het haar in de Artistic Minimalistic trend collectie voor TRINITY haircare.

In het aankomende herfst en winter seizoen zal het gaan om dicht bij de natuur te zijn en om het creëren van klassieke en artistieke kapsels en styling om de natuurlijke schoonheid van een vrouw te omarmen.

Natuurtinten in de aardetinten richting als basis voor iedere haarkleur. Welke koel of warm kan zijn, afhankelijk van de wens van de klant, de vorm van het gezicht of de kleur van de huid. Door het combineren van verschillende kleurnuances ( vaak 3 of meerdere) en door het combineren van koele en warme tinten in hetzelfde kapsel, zorgt dit voor een mooi, maar subtiel kleurpalet. Dit creëert diepte, zachte kleurverschillen en vele mooie toon op toon kleur effecten.

Bron: Trinity Benelux

____________________

HEREN TRENDS HAARMODE

Mannenkapsels 2020/’21 – wat zijn de trends in herenkapsels?

Kapsels voor mannen winter 2020 / 2021

De winter van 2020 / 2021 staat inmiddels voor de deur. De temperatuur dendert naar beneden en de dagen worden korter. Tijd voor een ander kapsel!

De trends voor kapsels in de winter zijn altijd wat langer dan de kapsels in de zomer. Daarom is het goed niet te lang te wachten met het uitzoeken van je kapsel. Dan heb je nog even de tijd om je haar te laten groeien als het nog te kort is. De producten die je moet gebruiken kunnen ook wat verschillen per kapsels.

De kapsels worden langer gedragen. Dit langer is echter alleen wel selectief. Je ziet namelijk steeds meer en grotere lengte verschillen in de mannenkapsels terugkomen. Zo zie je de ouderwetse “bloempot” weer opkomen en ook het matje is met een opmars bezig. Ook de lijnen zijn duidelijker en strakker.

Bloempot kapsel

Kapsel de bloempot: dit klinkt natuurlijk super oneerbiedig en helemaal niet hip. Toch zie je het kapsel steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Tot nu toe gaat het echt om de super trendy mannen maar het is dus gaande! . De styling van het kapsel is wisselend. Het kan met een wetlook gedragen worden, dit doe je met gel. Het kan ook losser en natuurlijk gedragen worden. Deze look creëer je met Sea Salt Spray, Clay.

Natuurlijk gedragen kapsel

Natuurlijk kapsel met krullen of slag: dit is het meest gedragen en meest gevraagde kapsel van dit moment. De bovenkant van het haar wordt langer gedragen met slag of krullen. De zijkanten van het kapsel worden naar wens korter gedragen. Hoe korter de zijkanten hoe meer gewaagder het kapsel. De krullen en slagen in het haar kan je extra laten krullen met stylingsproducten. Zorg ervoor dat wanneer je je haar gewassen hebt, je de krul in het natte haar masseert en het in de krul laat opdrogen. Daarna een beetje wax, clay of paste in het haar knijpen. Zo krijg je de mooiste krullen.

De mat

Het matje komt terug: De mat komt weer terug en nee het is nog niet de echte Haagse mat (bekend van Nathan Rutjes) maar wel een duidelijk langere achterkant in het kapsel. Dit kan krullend of los gedragen worden. Met een extreme wetlook van gel of met een beetje Paste als je het rustig wilt houden.

Los gedragen kapsel

Los gedragen achterover: dit kapsel is nog een overblijfsel van de vorige trends. Echter zie je nu dat het haar steeds lossen en meer casual gedragen wordt. Ikzelf draag dit kapsel graag en heb voor de variatie zelfs wat blonde plukken in het haar gemaakt. Dit maakt het herenkapsel nog wat informeler. Dit kapsel draag je met producten die heel mat zijn of zelfs zonder producten.

Bronnen: B4men en Tailors.