Trends

Trends in haarmode; haarlijn voorjaar/zomer 2018 : TRIGGER

Nieuwe en trendy voorjaarskapsels van 2018

Zin in een compleet nieuwe haarlook voor het voorjaar en de zomer? Een haarlook die uitdagend, pittig en powerful is, met krachtige lijnen, gedurfde kleuraccenten en uitgesproken stylingvariaties? Dan vormen de trendy kapsels uit de nieuwe Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer 2018 dé trigger om snel naar Haarstudio Corien te gaan.

TRIGGER = Pittig en spicy
Bereid je maar alvast voor, want het wordt een pittig en spicy seizoen wat haarmode betreft. Met kapsels die onder meer opvallen door hun lengte, variërend van halflang tot super kort. Daarmee bewijst de TRIGGER collectie dat je niet per se lang haar hoeft te hebben voor een mega vrouwelijke uitstraling.

 

Is de stap naar ultrakort je nog net even te groot?
No problem. Dit voorjaar zie je ook iets langere modellen. Met eveneens krachtige lijnen en haar dat desondanks toch vloeiend en vrouwelijk valt.

Trendy lavendel
De kracht van je nieuwe kapsel uit de TRIGGER collectie versterk je natuurlijk met een gedurfde kleuring, voor een extra dimensie. Kies voor een diepe monocolor – stoer bij de super korte kapsels – of juist voor kleuraccenten in dé trendkleur van dit seizoen: lavendel.

Airbrush techniek
Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van kleurtechnieken is de zogenaamde airbrush techniek, waarbij je kapper als een soort graffiti artist de kleur op een geraffineerde manier op je haar afvuurt.

Variatie in styling dit voorjaar
De knip- en kleurtechnieken van dit seizoen zullen je zeker triggeren om je haar dit voorjaar steeds anders te stylen. Je kapper kan je daar natuurlijk creatieve tips en suggesties voor geven. Zeker bij de airbrush techniek wordt je kleuring door variatie in styling steeds op een andere manier zichtbaar, zodat keer op keer een ander effect ontstaat.

Beweging is het sleutelwoord
Ook al hebben de kapsels uit de TRIGGER collectie krachtige lijnen, het haar blijft altijd soepel vallen voor een natuurlijk effect.

Genoeg getriggerd?

Maak snel een afspraak bij Haarstudio Corien

 

Foto’s bij dit artikel aangeboden door Gezamenlijke Nederlandse Kappers | Fotograaf Richard Monsieurs.