lockdown verlengd

Zoals u waarschijnlijk inmiddels wel heeft gehoord, is de lockdown verlengd, ditmaal tot en met 9 februari aanstaande.Voor ons een enorme teleurstelling, omdat wij zo graag julie weer wilden verwelkomen bij ons in de salon om jullie haren mooi te maken.

De afspraken tot en met 9 februari komen bij deze te vervallen. De online agenda blijft gesloten en het is daarom niet mogelijk om een afspraak te maken. Achter de schermen wordt er een goeie oplossing gezocht naar de klanten die al een afspraak hadden staan de afgelopen weken en de komende weken. Stond u erin? dan wordt u hierover gebeld.

Verder staan wij de komende tijd nog steeds voor jullie klaar met advies, Colorkit@home en voor je favoriete producten. Aanstaande zaterdagmorgen 16 januari ga ik een bezorgronde doen. Mocht u wat nodig hebben bel of mail voor vrijdagavond.

Mochten er vragen zijn horen we die graag, dit mag via de mail info@haarstudiocorien.nl of bel naar 038 45 44 535(telefoon is doorgeschakeld, neem ik de eerste keer niet op, probeer het later dan nog eens )

Met hartelijke groet,

Haarstudio Corien