De salon

U vindt onze salon aan de Hogenkampsweg 43 in Zwolle

Onze salon is gevestigd in de wijk Diezerpoort te zwolle, op de hoek van de Hogenkampsweg en de Jan Buschstraat, naast de Primera. Voorheen heette de kapsalon Studio H en was het in handen van Hennie Elbrink. In april 2013 heeft Corinne Brinkman het stokje van hem overgenomen en is de naam van de kapsalon veranderd in Haarstudio Corien. (Studio H Haarmode wordt Haarstudio Corien)

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak bij ons maken? Dat kan door ons te bellen op 038 454 4535. Wij kijken dan gelijk wanneer u bij ons terecht kan. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen via ons contactformulier. Wij werken van dinsdag t/m zaterdag, op zondag en maandag is de salon gesloten.

Direct een afspraak maken

Kapper zonder afspraak?

In principe werken wij altijd volgens afspraak. Maar het kan soms zo uitkomen dat wij een gaatje vrij hebben. Proberen mag dus altijd. Kom gerust langs en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Parkeren

Er zijn bij ons voldoende parkeermogelijkheden. Parkeren in de straat is mogelijk, daarnaast is er aan de achterzijde van het pand een ruime parkeerplaats met doorgaans genoeg parkeermogelijkheden. Het stallen van uw fiets voor de deur is uiteraard ook mogelijk.

Een kijkje in onze salon: